Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Angel garnitúra

225.000 Ft
Menny.:db

Válasszon a stílusos fonott több részes ülőgarnitúrák közül, hogy eleganciát és kényelmet hozzon otthonába. Ezek a bútorok minőségi anyagokból készülnek, és figyelemre méltó részletekkel rendelkeznek, amelyek a belső tér fókuszpontjává válnak, miközben kellemes és pihentető ülési élményt nyújtanak a család és a vendégek számára.

Asztal: 71 magas, 90 széles, 62 mély - Fotel: 103 magas, 74 széles, 55 mély, 42 ülőmagasság

Leírás

Fonott bútoraink eleganciát, különlegességet és természetközeli hangulatot adnak a térnek. Képesek átalakítani a környezetet, és egyedi stílust kölcsönözni az otthonnak vagy a vállalkozásnak. Ezenkívül a fonott bútorok kiváló minősége és tartóssága hosszú élettartamot biztosít. Bútoraink igazi műalkotások, amelyeket büszkén lehet kiállítani és használni otthonokban, vendéglátóhelyeken vagy más helyszíneken.

 

Az aprólékosan kidolgozott részletek és a precíz kézműves munka minden darabunkban láthatóvá válik, ezáltal az egyedi stílus és a kifinomultság érzetét keltik. Válassza a fonott bútorainkat, hogy otthonába vagy üzletébe egyedi stílust és természetközeli eleganciát vigyen! Önnek is lehetősége van arra, hogy egyedülálló darabokkal díszítse és berendezze környezetét, és élvezze a fonott bútorok által nyújtott különleges élményt és komfortot.

Paraméterek

Asztal
Magasság 71 cm,
Szélesség 90 cm,
Mélység 62 cm
Fotel
Magasság 103 cm,
Szélesség 74 cm,
Mélység 55 cm,
Ülőmagasság 42 cm