Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fonott Natalie szófa

195.000 Ft
Menny.:db

A fonott fotel ideális kiegészítője lehet a nappalinak, hálószobának vagy akár az erkélynek. Elegáns megjelenése és lenyűgöző részletgazdagsága a helyiség központi elemévé varázsolja őket. Kiválóan beleillik egy modern vagy egy vidéki stílusú helyiségbe is.

137 cm magas, 163 cm széles, 52 cm mély, ülőmagassága 44 cm.

Leírás

Fonott bútoraink eleganciát, különlegességet és természetközeli hangulatot adnak a térnek. Képesek átalakítani a környezetet, és egyedi stílust kölcsönözni az otthonnak vagy a vállalkozásnak. Ezenkívül a fonott bútorok kiváló minősége és tartóssága hosszú élettartamot biztosít. Bútoraink igazi műalkotások, amelyeket büszkén lehet kiállítani és használni otthonokban, vendéglátóhelyeken vagy más helyszíneken. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a precíz kézműves munka minden darabunkban láthatóvá válik, ezáltal az egyedi stílus és a kifinomultság érzetét keltik.

Válassza a fonott bútorainkat, hogy otthonába vagy üzletébe egyedi stílust és természetközeli eleganciát vigyen! Önnek is lehetősége van arra, hogy egyedülálló darabokkal díszítse és berendezze környezetét, és élvezze a fonott bútorok által nyújtott különleges élményt és komfortot.

Paraméterek

Magasság 137 cm
Szélesség 163 cm
Mélység 52 cm
Ülőmagasság 44 cm