Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kényelem garnitúra

250.000 Ft
Menny.:db

A fonott ülőgarnitúrák kényelmet, stílust és természetes hangulatot visznek otthona belső tereibe. Ezek a kézzel készített bútorok elegáns megjelenést és kiváló kényelmet biztosítanak, miközben a fonott részletek és a természetes anyagok egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöznek nekik.

 

Ezek az ülőgarnitúrák a nappali vagy a terasz kényelmes és vonzó központi elemei lehetnek. A fonott részletek és a természetes anyagok természetességet és eleganciát kölcsönöznek a bútoroknak, amelyek hozzájárulnak egy meghitt és stílusos környezethez.

Szófa: 110 x 136 x 55; 42 - Asztal: 71 x 90 x 62 - Fotel: 103 x 74 x 55 x 42 - magasság, szélesség, mélység, ülőmagasság

Leírás

Fonott bútoraink eleganciát, különlegességet és természetközeli hangulatot adnak a térnek. Képesek átalakítani a környezetet, és egyedi stílust kölcsönözni az otthonnak vagy a vállalkozásnak. Ezenkívül a fonott bútorok kiváló minősége és tartóssága hosszú élettartamot biztosít. Bútoraink igazi műalkotások, amelyeket büszkén lehet kiállítani és használni otthonokban, vendéglátóhelyeken vagy más helyszíneken.

Az aprólékosan kidolgozott részletek és a precíz kézműves munka minden darabunkban láthatóvá válik, ezáltal az egyedi stílus és a kifinomultság érzetét keltik. Válassza a fonott bútorainkat, hogy otthonába vagy üzletébe egyedi stílust és természetközeli eleganciát vigyen! Önnek is lehetősége van arra, hogy egyedülálló darabokkal díszítse és berendezze környezetét, és élvezze a fonott bútorok által nyújtott különleges élményt és komfortot.

Paraméterek

Szófa
Magasság 110 cm
Szélesség 136 cm
Mélység 55 cm
Ülőmagasság 42 cm
Asztal
Magasság 71 cm
Szélesség 90 cm
Mélység 62 cm
Fotel
Magasság 103 cm
Szélesség 74 cm
Mélység 55 cm
Ülőmagasság 42 cm