Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tömör garnitúra

793.000 Ft
Menny.:db

Válasszon a stílusos fonott több részes ülőgarnitúrák közül, hogy eleganciát és kényelmet hozzon otthonába. Ezek a bútorok minőségi anyagokból készülnek, és figyelemre méltó részletekkel rendelkeznek, amelyek a belső tér fókuszpontjává válnak, miközben kellemes és pihentető ülési élményt nyújtanak a család és a vendégek számára.

Egész vesszőből sűrűn fonott masszív garnitúra.

Leírás

Fonott bútoraink eleganciát, különlegességet és természetközeli hangulatot adnak a térnek. Képesek átalakítani a környezetet, és egyedi stílust kölcsönözni az otthonnak vagy a vállalkozásnak. Ezenkívül a fonott bútorok kiváló minősége és tartóssága hosszú élettartamot biztosít. Bútoraink igazi műalkotások, amelyeket büszkén lehet kiállítani és használni otthonokban, vendéglátóhelyeken vagy más helyszíneken.

Az aprólékosan kidolgozott részletek és a precíz kézműves munka minden darabunkban láthatóvá válik, ezáltal az egyedi stílus és a kifinomultság érzetét keltik. Válassza a fonott bútorainkat, hogy otthonába vagy üzletébe egyedi stílust és természetközeli eleganciát vigyen! Önnek is lehetősége van arra, hogy egyedülálló darabokkal díszítse és berendezze környezetét, és élvezze a fonott bútorok által nyújtott különleges élményt és komfortot.

Paraméterek

Egész vesszőből sűrűn fonott masszív garnitúra.