Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

White garnitúra négy fotellel

500.000 Ft
Menny.:db

Válasszon a stílusos fonott több részes ülőgarnitúrák közül, hogy eleganciát és kényelmet hozzon otthonába. Ezek a bútorok minőségi anyagokból készülnek, és figyelemre méltó részletekkel rendelkeznek, amelyek a belső tér fókuszpontjává válnak, miközben kellemes és pihentető ülési élményt nyújtanak a család és a vendégek számára.

Szófa: 110 x 136 x 55; 42 - Asztal: 71 x 90 x 62 - Fotel: 103 x 74 x 55 x 42 - magasság, szélesség, mélység, ülőmagasság 1 db asztal, 1 db szófa, 4 db fotel

Leírás

Fonott bútoraink eleganciát, különlegességet és természetközeli hangulatot adnak a térnek. Képesek átalakítani a környezetet, és egyedi stílust kölcsönözni az otthonnak vagy a vállalkozásnak. Ezenkívül a fonott bútorok kiváló minősége és tartóssága hosszú élettartamot biztosít. Bútoraink igazi műalkotások, amelyeket büszkén lehet kiállítani és használni otthonokban, vendéglátóhelyeken vagy más helyszíneken.

Az aprólékosan kidolgozott részletek és a precíz kézműves munka minden darabunkban láthatóvá válik, ezáltal az egyedi stílus és a kifinomultság érzetét keltik. Válassza a fonott bútorainkat, hogy otthonába vagy üzletébe egyedi stílust és természetközeli eleganciát vigyen! Önnek is lehetősége van arra, hogy egyedülálló darabokkal díszítse és berendezze környezetét, és élvezze a fonott bútorok által nyújtott különleges élményt és komfortot.

Paraméterek

Szófa
Magasság 110 cm
Szélesség 136 cm
Mélység 55 cm
Ülő magasság 42 cm
Asztal
Magasság 71 cm
Szélesség 90 cm
Mélység 62 cm
Fotel
Magasság 103 cm
Szélesség 74 cm
Mélység 55 cm
Ülő magasság 42 cm