Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fonott háromfiókos komód

60.000 Ft
Menny.:db

A gyönyörű fonott komódjaink, tökéletes kombinációja a tárolási kapacitás kihasználásának és a stílusos megjelenésnek. Ezek a kézművesek által készített bútorok nemcsak rendet és funkciót hoznak otthonába, hanem egyben elegáns és dekoratív elemek is lehetnek a belső térnek.

92 cm magas, 55 cm széles, 36 cm mély.

Leírás

Fonott bútoraink eleganciát, különlegességet és természetközeli hangulatot adnak a térnek. Képesek átalakítani a környezetet, és egyedi stílust kölcsönözni az otthonnak vagy a vállalkozásnak. Ezenkívül a fonott bútorok kiváló minősége és tartóssága hosszú élettartamot biztosít. Bútoraink igazi műalkotások, amelyeket büszkén lehet kiállítani és használni otthonokban, vendéglátóhelyeken vagy más helyszíneken.

Az aprólékosan kidolgozott részletek és a precíz kézműves munka minden darabunkban láthatóvá válik, ezáltal az egyedi stílus és a kifinomultság érzetét keltik. Válassza a fonott bútorainkat, hogy otthonába vagy üzletébe egyedi stílust és természetközeli eleganciát vigyen! Önnek is lehetősége van arra, hogy egyedülálló darabokkal díszítse és berendezze környezetét, és élvezze a fonott bútorok által nyújtott különleges élményt és komfortot.

Paraméterek

Magasság 92 cm
Szélesség 55 cm
Mélység 36 cm