Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garanciális feltételek

Számunkra az egyik legfontosabb, hogy vásárlóink teljes biztonsággal és aggodalom nélkül vásárolhassanak a weboldalunkon lévő termékek közül, ezért ennek érdekében garanciát vállalunk termékeink után az alábbi módokon:

Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási időben ügyfélszolgálatunk készséggel áll minden meglévő és jövőbeni vásárlónk rendelkezésére, hogy a felmerülő kérdésekre választ adjon és a problémákra kielégítő megoldást találjon. Az ügyfélszolgálat elérhető mind írásban, mind pedig telefonon is, így mindenki megtalálhatja a számára legkézenfekvőbb módszert.
 

Az elállás joga

Előfordulhat, hogy a megrendelés vagy kézhezvétel után meggondoljuk magunkat és talán mégsem tartunk igényt a megrendelt termékre/termékekre, így erre az esetre felkészülve 14 napos elállási joggal rendelkezik minden vásárlónk, amely a kézhezvétel napjától kezdődik. Természetesen emellett akár még a kézhezvétel előtt is meggondolhatja magát a megrendelő, viszont minden esetben ezt szükséges felénk jelezni, amit célszerű írásban megtenni. Elég csak az elállási nyilatkozatot megtenni a 14 napos határidőn belül, a termék visszaküldéséhez a nyilatkozattételtől számított újabb 14 nap áll rendelkezésre!
 

Kellék- és termékszavatosság

Kellékszabatosságról akkor beszélünk, amikor egy eladott termékről kiderül, hogy olyan hibákkal rendelkezik, amely már a vásárlás pillanatában is jelen volt, csak még nem volt felismerhető, tehát rejtett vagy gyártási hiba. Ebben az esetben első körben törekszünk a termék hibájának a kijavítására, vagy kicserélésére, de ha ez nem megoldható, vagy aránytalan többletköltséget jelentene, akkor még akár el is állhat a vásárló a szerződéstől, tehát a vásárlástól. Célszerű, hogy a vásárló amint érzékeli a problémát jelezze, de a kellékszavatosság a szerződés teljesítésétől számított 2 éven belül érvényes.

A termékszavatosság azt jelenti, hogy ha egy megvásárolt termék nem felel meg a hatályos minőségi követelményeknek, vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal, akkor a gyártó köteles írásbeli értesítést követően a hibát kijavítani, vagy a terméket kicserélni.
 

Jótállás

Minden nálunk vásárolt termékre kézbesítést követően 1 éves jótállás érvényes, így hibás termék esetén jár a kijavítás, kicserélés vagy akár a szerződéstől is elállhat a vásárló, kivéve, ha a vásárló nem rendeltetésszerűen használja, vagy tárolja a terméket.

Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy a termékekhez csatolt képek illusztrációk, előfordulhat, hogy a termék nem teljes egészében egyezik meg a képen szereplővel, a garanciális feltételeinkről pedig bővebben és részletesebben az Általános Szerződési Feltételeinkben lehet tájékozódni.